Modern Pool House

Features: Linking Pool House Conservatory, with electronic ventilation and folding sliding doors.

A project undertaken by Apropos in East Sussex made a splash with its joined-up thinking.

A bespoke link conservatory between two outbuildings helped create one property, whilst also providing a beautiful sun room to complement the property’s outdoor swimming pool.

The conservatory – designed, manufactured and installed by Apropos – cleverly curved between the two buildings; the curve of the conservatory clear to see from the nine panels facing out towards the swimming pool and the three panels facing the property’s driveway.

The structure was made complete by the addition of folding sliding doors and electronically-controlled roof vents, which allow fresh air to rush in on beautiful days, but snugly keeps the elements out during inclement weather.

Download Brochure Request a Consultation

Similar Projects to this  

©2019 Apropos Conservatories Ltd

Website by Clicky Media