Bespoke Garden Rooms

An Amazing Transformation

Bespoke Garden Room

The Brief

In order to provide a larger footprint for the 3 intended ground floor flats, our client wanted to extend into the garden with matching garden rooms. Individual access to the back garden was also needed for each flat.

The Process

Apropos designed three staggered garden rooms; allowing a similar square footage to be added to each flat. The garden rooms were give apex roofs to maximise light and space – giving the illusion of larger living areas and flooding the flats with natural light. Sliding doors were suggested rather than bi-folds to avoid any access issues should any of the neighbors want to let the outdoors in, all at the same time.

The Results

The results are 3 smart and uniform garden rooms which extend the flats out into the garden area. Pulling back the sliders creates a seamless marriage between indoors and out and allows residents to make use of the -still large – outside area beyond their homes. The structures look cool and contemporary and have transformed this dull back garden into a useable space once again.

Download Brochure Request a Consultation

Similar Projects to this  

©2019 Apropos Conservatories Ltd

Website by Clicky Media