Replacement Orangery

Location: Murrayfield

This warn out uPVC conservatory was in desperate need of a revamp.

The Brief

Our clients wanted to improve the aesthetics of their period style home by the removal and replacement of their old, worn out, uPVC conservatory. The design was dated and the materials had become scruffy therefore they wanted to modernize with a contemporary glass and aluminium structure from Apropos which would not only improve the look of their property but also increase light into their gloomy kitchen.

The Process

Apropos’ design team knew that the period style of The Hughes’ home would look great in contrast with our contemporary structures, however, it was decided, that to bring out the best of both old and new, a modern orangery structure would replace the dated uPVC conservatory. The addition, therefore, of folding sliding doors created the much sought after light; improving the living quality of the Hughes’ kitchen, and married the structure with their large garden seamlessly.

The Result

The result is a contemporary Apropos’ orangery which allows light to flood the clients home and creates a stunning visual through the pairing off period design and the new Apropos structure.

Download Brochure Request a Consultation

Similar Projects to this  

©2017 Apropos Conservatories Ltd

Website by Clicky Media