Orangery Home Hub

The Brief

The Brief

Our clients wanted to renovate their Hampshire home and create a more usable space, family orientated, space within their unusually shaped property. The couple planned to extend their home by adding a light and airy extension; which could be used as a dining room, kitchen and family living space, and would remain open-plan and relaxed throughout.

The Process

Our team worked closely with the clients; to create for them a selection of different designs. Each design was perfectly tailored to meet the needs of their L-shaped host property whilst keeping in mind the client’s previous request for space, light and comfort. An Orangery; with bifolding doors and an Apropos roof light, was chosen; allowing them to open the kitchen up and creating a large open plan space within the lower ground of their home. Folding Sliding, or Bifold, doors also help bring the outside in and create the illusion of even more space and the roof light added extra light and height to the kitchen area.

The Result

A modern living space; which is ideal for a growing family to both live and entertain in. The folding sliding doors and roof light add extra light and allow air to flow through the space whilst the open plan aspect of the extension creates a family hub for all to enjoy. The Orangery was incorporated into the original style of the home and sits well with the client’s previous extension allowing their new home to be both aesthetically pleasing and highly functional.

Download Brochure Request a Consultation

Similar Projects to this  

©2017 Apropos Conservatories Ltd

Website by Clicky Media