Contemporary Orangeries

New extension built for an Apropos orangery

The Brief

To add a bespoke conservatory or orangery, primarily to be used as additional space for the young family to relax and entertain in. Also on the top of the list was good access to the patio and garden areas.

The Process

The Clients did not have an architect on board and wanted to add a glass structure, possibly a conservatory type to the rear of their house, they also wanted folding sliding doors to lead to the garden. One of our designers attended and designed a fully glazed orangery with a large roof light. It included two sets of folding sliding doors, a faceted screen with a set of French doors.

The Result

The completed orangery has transformed this smart home to an even smarter home. The extra space has made a significant change to the family’s life and when all the doors are open it makes the living space lighter and can allow air to flow through.

Download Brochure Request a Consultation

Similar Projects to this  

©2017 Apropos Conservatories Ltd

Website by Clicky Media