Lean-to Conservatories

Location: Nottinghamshire

Features: Door Screens, fixed screens, single switch electric roof vent openers

The Brief

The client was a RIBA registered architect who wanted to extend his kitchen to create a light and airy space which was contemporary, stylish and practical. We designed a lean to conservatory which used the original features of the house.

The Process

The use of the glass roof ensured that the room was light and airy. Electric roof vents were installed to allow air to flow through in the summer. Matching brickwork was used to match the existing structure. The grey aluminium was used to create a contemporary feel to the conservatory.

The Result

A contemporary kitchen, diner which opens out the house and provides access to an extensive garden.

Download Brochure Request a Consultation

Similar Projects to this  

©2017 Apropos Conservatories Ltd

Website by Clicky Media