Modern Glass Extension

The Result
The Brief

Mr & Mrs Olsen already had a large extension to the right hand side of their large Surrey home. They wanted to further extend; both to create more space and intergrate the first extension more attractively.

The Process

Apropos designers suggested a large orangery—spanning the entire back width of Mr & Mrs Olsen’s home. The new orangery would connect to the old extension, bring in light to this and the other ground floor areas of the home and connect to the outside.

The Result

The result is a classical extension, in keeping with the host property, which allows for modern interiors and light to reach the whole property. The space provides a connection to the large patio area and garden and is loved by the whole Olsen family.

Download Brochure Request a Consultation

Similar Projects to this  

©2017 Apropos Conservatories Ltd

Website by Clicky Media