A Celestial Kitchen Extension

Published on 11th October 2017
We’ve got something seriously special to share with you today – a futuristic kitchen extension based around celestial skies and bold, clean lines. Apropos were called upon to custom manufacture the corner bi-folding doors for this barn conversion, creating a brilliant contrast with the older architecture of this home.

IMG_0619

The Details
  • Location: Kendal, The Lake District
  • Dimensions:
  • Colour: RAL 7021 (Grey Black)
  • Features: Barn conversion, full glazing project.
The Brief

The Belshaws had grand plans to update a period barn conversion with modern luxuries; with a major focus on their kitchen and dining areas. Surrounded by breath taking views, the couple wanted to frame these and merge them with their indoor spaces.

The Process

Apropos designers worked alongside Andrew John Lloyd Kitchen Designs to mirror his futuristic kitchen furniture; suggesting a set of corner bi-folds, meeting at a 45 degree angle to let light in, show off the beautiful kitchen design & bring the outdoors in, in style.

The Result

The result is a cutting edge kitchen and dining area, using only the highest quality craftsmanship and materials. The clients now use the space with pride and enjoy entertaining friends and family.

To discuss this, or any, project with our experts request a design consultation here today or call us on 0161 342 8206.

Return to Blog

Share:

©2017 Apropos Conservatories Ltd

Website by Clicky Media